top of page

Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα www.display-vafidis.com εκθέτει και παρουσιάζει μέσω Διαδικτύου Προϊόντα και υπηρεσίες της ελληνικής εταιρείας «VAFIDIS DISPLAY», που εδρεύει στη Καρπάθου 3 & Φαβιέρου 24 Αγ. Δημήτριος, Αττικής, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 056221701 / Δ.Ο.Υ Αγίου Δημήτριου Αθηνών). Πριν την είσοδο και την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση της ιστοσελίδας που βρίσκεται στην διεύθυνση www.display-vafidis.com καθώς και στην διεύθυνση www.vafidisdisplay.com.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η χρήση των ανωτέρω ιστοσελίδων www.display-vafidis.com και www.vafidisdisplay.com διέπετε από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΟΡΟΙ

Η «www.display-vafidis.com» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγής, που γίνονται μέσω αυτής της ιστοσελίδα. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά ενέργειες προγενέστερες των αλλαγών.

 

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H «www.display-vafidis.com»  δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.display-vafidis.com, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η «www.display-vafidis.com»  εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί μη διαθεσιμότητας. Το κατάστημα της  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η  ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα  είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της www.display-vafidis.com. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την www.display-vafidis.com, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την  ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της  ή/και του  ή/και των τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες των ιστοσελίδων   και  αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η «www.display-vafidis.com» αναγνωρίζει τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλή και απόρρητα. Η ασφάλεια του επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

​Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία

​Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από εταιρία η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)​

Η πρόσβαση στα συστήματα της   (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

 

Κρυπτογράφηση​

Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL.

Απόρρητο Συναλλαγών​

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη  είναι εμπιστευτικές και η  έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

​Η «www.display-vafidis.com» δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

​Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 

7. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του  είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.display-vafidis.com, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρερχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).​

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της  που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την  επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε χρήση της ιστοσελίδας μας να επισκεφτείτε την ενότητα όροι χρήσης, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο χρήση της ιστοσελίδας μας.

Μετά την καταχώρηση των στοιχείων σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της εγγραφής σας. Μετά την επεξεργασία της Αίτησης εγγραφής από το αρμόδιο τμήμα του www.display-vafidis.com, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα στοιχεία σύνδεσης σας στον ιστότοπο. Από το σημείο αυτό συνάπτεται η μεταξύ μας σύμβαση.

Σε περίπτωση που στη αίτηση σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail ή/και sms. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας

Η παρακολούθηση απόδοσης της ιστοσελίδας μας γίνεται μέσο του Google Analytics και τα στοιχεία που λαμβάνουμε είναι ανώνυμα.

Ο χρήστης της ιστοσελίδας έχει το δικαίωμα προβολής των προσωπικών του στοιχείων και το δικαίωμα διαγραφής τους. Μπορείτε οιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες. Η αποστολή του αντίγραφου των προσήκων σας στοιχείων που είναι καταχρόμενα στον ιστότοπο γίνεται εντός τριών εργασίμων ημέρων. Επίσης η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα διαγράφης του λογαριασμού σας μονομερώς.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας. Η χρήση του ιστοτόπου προϋποθέτει και σημαίνει την αποδοχή της χρίσης των cookies. Τα cookies που χρησιμοποιεί ιστοτόπος μας είναι το παρακάτω

 

Cookie name: svSession - Life span: Permanent - Purpose:  Creates activities and BI

Cookie name: hs -Life span: Session - Purpose:  Security

Cookie name: incap_ses_${Proxy-ID}_${Site-ID }- Life span: Session - Purpose:  Security

Cookie name: incap_visid_${Proxy-ID}_${Site-ID} - Life span: Session - Purpose:  Security

Cookie name: nlbi_{ID} - Life span: Persistent cookie - Purpose:  Security

Cookie name: XSRF-TOKEN - Life span: Persistent cookie -Purpose:  Security

Cookie name: smSession - Life span: Two weeks - Purpose:  Identify logged in site members

Η πλατφόρμα λειτουργίας του ιστοτόπου είναι της εταιρίας wix και η τεχνική διαχείριση των πληροφοριών συμπεριλαμβανομένων και των εθελούσια καταχωρημένων προσωπικών δεδομένων διέποντε από τα σχετικά άρθρα 8,12 και 13 της υψηλών προδιαγραφών πολιτική απορρήτου της παραπάνω εταιρίας και συμμορφώνονται πλήρως με την τρέχουσα νομοθεσία.

8.  ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών, που εμφανίζεται στην αριστερή στήλη της οθόνης σας.

Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με 3 click.

​                                                                                                       

Το www.display-vafidis.com κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλειά και την αποτελεσματικότητα, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 9812304 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

9. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL(NEWSLETTERS)

​   9.1. Το «www.display-vafidis.com» ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email. Η εγγραφή στην παρούσα ιστοσελίδα σημαίνει και εγγραφή –σιωπηρή συγκατάθεση σας- στην λίστα ενημερωτικών email. 


   9.2. To «www.display-vafidis.com» δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση 


   9.3. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί 


   9.4. Βάλτε τη διεύθυνση αποστολής στη safe list σας 


   9.5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα  αποστολής νέων του «www.display-vafidis.com», μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο υπόμνημα του ενημερωτικού   ηλεκτρονικού μηνύματος. 


   9.6. Το «www.display-vafidis.com» χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε 3ους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας 


   9.7. Η ενημέρωση γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε.

10. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις διότι η χρήση των ανωτέρω ιστοσελίδων www.display-vafidis.com και www.vafidisdisplay.com διέπετε από τους παραπάνω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

bottom of page